Termeni și condiții

1. Despre Noi

Serviciul www.sanifyer.ro este oferit de Premiere Productions S.R.L. cu sediul în Sânmartin, Str. Octavian Goga nr. 49, jud. Bihor, înmatriculată în Registrul Comerțului sub nr. J05/67/2015, având cod unic de înregistrare RO33981070, denumită în cele ce urmează Societatea.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

Prin poșta la adresa de corespondență: Sânmartin, Str. Octavian Goga nr. 49, jud. Bihor.

Prin e-mail la următoarele adrese:
[email protected] – pentru întrebări referitoare la procedura de plasare ale comenzilor, metode de plată, metode de livrare, cereri money back, etc.;
[email protected] – pentru inițiere colaborări și parteneriate.
Prin telefon la numărul: 0799272789 

 

2. Despre sanifyer.ro

www.sanifyer.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

 

3. Proprietatea Intelectuală

Conținutul și designul www.sanifyer.ro, precum și orice alt material având legătura cu acesta trimis dvs. prin e-mail sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.sanifyer.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.

Nu puteți folosi cadre (frames – în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques – în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale www.sanifyer.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusivă a hiperlinkurilor către pagina de index a www.sanifyer.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul www.sanifyer.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

 

4. Folosirea cookie-urilor

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.